top of page

Behandlere

Vi er et fælleskab af behandlere med en bred vifte af kompetencer og arbejdsfelter. Vi har et fælles ønske om at hjælpe dig eller jer bedst muligt med lige netop det, du eller I ønsker sparring og hjælp til.

Et vellykket forløb kræver det rette match af behandler og derfor finder vi det vigtigt, at der er mulighed for at finde det rigtige valg til dig eller jer. 

 

PU8A1459-web.jpg

Kristian Lysdahl

Ejer og adm. direktør Mejlgade 46B, sexolog, par- og psykoterapeut M.P.F. 

 

Jeg har en passion for at støtte mennesker og par til et godt og meningsfyldt liv, uanset om udgangspunktet er:

 • Parret eller individets lyst til at finde og arbejde med egne indre ressourcer og eventuelle blokeringer, som spænder ben for at du/I kan nå ønsker og mål i livet gennem parterapi eller individuel psykoterapi

 • Stress og afvikling af den for dig eller din virksomhed

 • Personlige kriser i livet, vi kan alle blive udfordret på livets vej

 • Forstå og mærke din seksualitet og dine drifter, således du frit kan udtrykke og udleve dig som det seksuelle væsen vi alle er

 • Dig, som søger afklaring og ønsker at udvikle dig på et personligt plan.

 

 

Telefon: 41 13 00 84

Email: kontakt@kristianlysdahl.dk

DSC_0375.JPG

Karina Ejgaard

Autoriseret psykolog, Ph.d. med speciale i kvindesygdomme

Vi kommer alle ud for større eller mindre kriser i livet, hvor det kan være nødvendigt at få hjælp til at komme videre. Det kan være, at du oplever forstyrrende tanker, som konstant trænger sig på og begrænser dig, eller at du overvældes af svære følelser, der er vanskeligt at rumme og mest af alt ønsker at flygte fra. 

Som psykolog har jeg dybtgående kendskab til, hvordan kroppen og psyken påvirker hinanden gensidigt, og hvordan dette samspil kan påvirke vores adfærd. Igennem samtale og forskellige andre psykologiske redskaber, bliver vi sammen klogere på, hvad det er, der er på spil for dig i dit liv, og hvad der skal til for at forandre eller give slip på det.

 

Jeg kan hjælpe dig i forbindelse med bl.a.:

 • Stress og udbrændthed

 • Kroniske smerter og kronisk sygdom

 • Kvindesygdomme, f.eks. endometriose eller tidlig overgangsalder

 • Infertilitet/barnløshed/graviditet/efterfødsel

 • Meningsløshed

 • Bekymringer og tankemylder

 • Angst

 • Nedtrykthed og depression

Telefon: 61 47 49 40

Email: karinaejgaard@protonmail.com

2020 06 12_Connie Skammelsen_0276.jpg

Connie Skammelsen

Registreret og certificeret individuel, par og familie psykoterapeut & autoriseret traume og cancer sygeplejeske.

 

Føler du dig presset i din hverdag og mærker du følelsesmæssige udsving. Ked af det hed, vrede, dårlig samvittighed, små irritationer, som måske kan ende i konflikter. Savner du at blive mødt i et lyttende rum og samtidig opleve at komme igennem det svære og måske uoverskuelige?

Følelser, tanker og kropslige fornemmelser har alle pulserende energi. Jeg vil sammen med dig holde fingeren på pulsen og støtte dig i en fremadgående proces.

Telefon : 23 44 16 02

Email: connie@jegindsigt.dk

Cecilie Bremer Photography-9531.jpg

Hanayo A. Nielsen

Body SDS kropsterapeute elev

Body SDS  er en behandlingsmetode der ser på hele dig og som kan hjælpe dig fri fra fysiske og  psykiske smerter og problemer.

En elevbehandling er effektiv mod nakke, ryg, arme, led og hoftersmerter og problemer, samt behandling af piskesmæld og hjernertystelse. 

Herudover er behandlingsformen kendt for at skabe kontakt mellem krop og sind og kan dermed støtter dig i, at arbejde med angst og stress, gennem Body sds’s unikke behandlingssystem, der er en kombination og led bevægelse, blide skub og punkttryk. 

Body SDS kropsterapi kan også understøtte dig, der går eller har gået til kognitiv terapi, men føler det stadigvæk sidder i kroppen. 

 

 

Telefon: 31322524

Email: ahrenkiel@hotmail.dk

thumbnail_Kim_Bay_Smidt.jpg

Kim Bay Smidt

Certificeret par- og psykoterapeut FaDP

Certificeret hypnoterapeut

Certificeret Sexolog

 

Gennem samtaler og eventuel hypnose arbejder jeg ligeværdigt sammen med klienten/par om at skabe varige forandringer i deres liv.

Telefon: 20203623

Email: kontakt@kimbaysmidt.dk

Beskåret til klinik.jpg

Mind, Body & Health v/Marianne Brandt-Hansen

Totum kropsterapeut

 

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandlingsform.Jeg anvender en kombination af samtale og kropslig behandling på briksen. Behandlingen består af pulserende massageteknikker, arbejde med kroppens meridianbaner, zonepunkter og muskler, bevægelse af led, evt. ledfrigørelse, og fokus på åndedrættet, hvormed energiflowet i kroppen igangsættes og spændinger, traumer/chok løsnes. Kropsterapi kan anvendes bredt lige fra servicetjek af kroppen, til at indgå i et længere forløb for at komme nærmere begrænsende mønstre, spændinger, ønsket om en større forståelse af sig selv, stress, mærke sin krop igen, lindre migræne, spændingshovedpine, maveproblemer, arbejde med mulige chok/traumer i kroppen etc.

 

Telefon: 9393 5773

Email: info@mindbodyhealth.d

Kopi af Helle1.JPG

Helle Hessellund

Psykomotorisk terapeut, dap

Psykomotorisk kropsterapi er en effektiv, helheds- og ressourceorienteret behandlingsform, der tager udgangspunkt i den opfattelse, at fysiske og psykiske symptomer påvirker hinanden indbyrdes, og at det derfor giver både god mening og gode resultater at adressere begge aspekter i et behandlingsforløb. En behandlings-session varer normalt 90 min. og består af både manuel behandling og samtale.

 

Jeg har specialiseret mig i behandlingsforløb af stress, angst, udbrændthed og kroniske smerter.

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut i 1998. Uddannelsen er en 3,5 årig batcheloruddannelse, der kombinerer elementer fra fysioterapeut-, ergoterapeut-, pædagoguddannelsen og psykologistudiet. I andre europæiske lande er den en gren af fysioterapeutuddannelsen.

 

 

Telefon: 30205444

E-mail: info@hellehessellund.dk

Foto med logo.png

Dorte Ravn

Certificeret coach, energipsykologisk terapeut, Kæreligheds coach for singler

 

Fra single til holdbar kærlighed

Hos mig tager både du og kærlighed et kvantespring.

Jeg er den kærlighedscoach, der hjælper dig fri af dine skjulte barrierer, så din drøm om kærlighed endelig kan blive til virkelighed.

Jeg er specialist i at finde og forløse de skjulte barrierer, der ubevidst skaber problemer i dit kærlighedsliv.

Det er mit mål at være et alternativ til den almindelige samtaleterapi, hvor du kan blive ved med at tale, uden nogensinde at få fat i den hukommelse, som ”dit ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

 

Jeg kan anbefale dig at starte med at booke min ”den røde tråd” minisession på 30 min.

Her undersøger vi på, hvorfor dit kærlighedsliv ser ud som det gør. Du får en større forståelse for de virkelige årsager hertil. Samtidigt taler vi om, hvordan du kan skabe varige forandringer og få din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelighed.

Telefon: 30 32 72 99 

Email: info@dorteravn.dk

Josefine-Steenberg-Olesen-1-800x800.jpg

Josefine Steenberg

Psykolog (cand.psych)

Jeg samarbejder med klinikken UngTerapi, og har samtaler med unge, voksne og familier.

Det afgørende for mig i terapien er at klienten føler sig tryg. Det kræver mod at lukke et andet menneske ind i netop dét, som føles allermest sårbart. Gennem nærvær, nysgerrighed og respekt gør jeg mig umage for at møde klienten, netop dér, hvor denne står. Jeg forsøger altid at tilpasse rammen for terapien, så det giver mest mening for den enkelte. Terapi er for mig en fælles rejse, på hvilken vi sammen går på opdagelse i den unikke fortælling. Jeg guider samtalen, og sørger hele tiden for at vi er på rette vej.

I mit virke som psykolog har jeg arbejdet med alsidige problematikker.  Jeg har bl.a. varetaget vejledende og støttende samtaler med børn af kvinder på Krisecenter, onlinerådgivning af volds-ramte børn og unge, samt behandlings- og udredningsforløb i Voksenpsykiatrien og Børne- og Ungdomspsykiatrien. Jeg trækker hovedsageligt på teknikker fra Narrativ terapi, Kognitiv adfærdsterapi og Mentaliseringsbaseret terapi (MBT).

 

Skærmbillede 2022-09-25 kl. 13.08.53.png

Kristine Graugaard

Psykolog 

Jeg lægger vægt på hvad du som klient har behov for ifht. de problematikker du kommer med. Jeg trækker i mit arbejde på inspiration fra både den narrative, psykodynamiske og den relationelle tradition. Jeg behandler primært mennesker med angst stress og depression, samt sorg og livskriser. For mig er det vigtigt at du som klient føler dig godt tilpas og at den gode behandlingsalliance kan danne rammen for at du som klient kan finde vejen fremad i dit liv.

Telefon: 26 39 01 47

Email: psykolog@kristinegraugaard.dk

Mathilde Ørtoft Hansen.jpg

Mathilde Ørtoft Hansen

Autoriseret psykolog hos Dansk Psykolognævn

Jeg tilbyder individuel terapi for voksne (18+) og jeg kan blandt andet hjælpe dig med nedenstående problematikker:

- Samtaler om at være ufrivillig single og kærlighedsmønstre

- Lavt selvværd og ensomhed

- Stress, angst, depression

- Sorg og tab

Jeg arbejder primært ud fra en psykodynamisk tilgang, der hedder Intensiv Dynamisk Korttids Psykoterapi (ISTDP) , hvilket betyder, at at vi sammen i samtalerne vil forsøge at finde ud af, hvordan dine følelser opererer og hvilke ubevidste mekanismer, der eventuelt kommer til at spænde ben for at du kan leve dit liv på den måde som du ønsker.

Samarbejdsaftaler

Sygesikringen Danmark: Ja

Topdanmark: Ja

Danica: Ja

Den danske sygesikring/ henvisning fra egen læge: Nej

Telefon: 25 70 11 69

Mail:mathildepsykolog@protonmail.com

mette1-scaled.jpeg

Mette Akselsen

Psykolog

Jeg tilbyder forskellige terapiforløb til dig, der enten ønsker at ’tage temperaturen’ på dit mentale helbred, eller som ønsker at behandle aktuelle symptomer. Jeg støtter dig i at genfinde eller vedligeholde et sundt og værdifuldt liv, hvor du selvkærligt kan passe på dig selv.

Jeg tilbyder individuelle forløb til dig som oplever overbelastning/stress, en hverdag med en masse bekymringer og overtænkning, manglende energi og overskud og/eller negative tanker om dig selv. Af særlige forløb tilbyder jeg også behandling til dig, som har været udsat for psykisk vold.

Jeg tilbyder også terapi til par og familier.

Telefon: 60 57 99 35

Email: metteakselsen@protonmail.com

thumbnail_Olivia May_Lindstrøm.jpg

Olivia May Lindstrøm

Nirvana Fitness- & idrætsinstruktør
Yoga- & pilates-instruktør 
Kropsterapeut & massør

 

Jeg tilbyder behandlinger og forløb, der hjælper dig mod stress, smerter og udbrændthed. I behandlingerne anvender jeg bl.a.  Sensitiv Gestalt Massage, der er en global tilgang, som sikrer dig både indre ro og øget kropsbevisthed. Massagen er særlig effektiv til stress- og angstramte samt til smertelindring.

Telefon: 26 68 73 28

Email: administration@oliviamay.dk

troels-225x300.jpeg

Troels Therkelsen

Autoriseret Psykolog  

Jeg er uddannet psykolog 2015 og har siden da arbejdet som klinisk psykolog. I mit kliniske arbejde interesserer jeg mig for de mangeartede problemstillinger, der begrænser eller forhindrer det enkelte menneskes livsførelse.

 

Værdier: Min terapeutiske tilgang handler om at udvikle en tillidsfuld og tryg relation som forudsætning for et samarbejde, der kan tage hånd om det, der opleves utrygt og truende.

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig: I terapien vil der skabes rum for at gå på fælles opdagelse i tanker, følelser og oplevelser med henblik på at fremme en større forståelse og nye erkendelser. Det er formålet, at terapien bidrager til en bagvedliggende forståelse af problemstillingen samt forhold, der nærer og vedligeholder den. Og derved fremme nye handle og udviklingsmuligheder, som bidrager til et stærkere greb om egen tilværelse. I al sin enkelhed handler det om, at terapien skal kvalificere det enkelte menneske til at blive sin egen bedste terapeut.

Jeg behandler følgende:

Angst, Depression, Stress, Psykiske belastningsreaktioner og kriser.

Telefon: 23 48 73 27

Email: troelstherkelsen@proton.me

Unknown-2.png

Maria Eriksen

Rådgivning om kost og ernæring

 

Jeg er prof. bachelor i global ernæring og sundhed og tilbyder vejledning til bedre ernæring og livstil, tilpasset dig og dine behov. Jeg arbejder med kostvejledning, vægttab og hjælp til en vedvarende sund livsstil.

Jeg tilbyder vejledning som primært er fokuseret på, hvordan klienter kan skabe vedvarende ændringer i deres livsstil, uden restriktioner og kalorietælling. 

 

Jeg giver en dybdegående vurdering af mine klienters nuværende livsstil, og giver konkrete forslag til, hvordan dette kan forbedres. 

Prisen varierer afhængig af forløb mellem: 350-550 kr. pr. person pr. samtale. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon: 27 64 77 25

Email: Mariaeriksen@dietplan.live.

Eva_trehøje.jpg

Menneske i Verden v. Eva Strøm

Registreret psykoterapeut  

Vi er alle mennesker i denne verden - og det kan være en både fantastisk og barsk omgang. Så hvordan er du mennesket i din verden? Er du kaptajnen? Eller er du faret vild, ramt, rystet - eller måske gået i stå? 

 

Jeg arbejder med mennesker, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. Det gør vi i en relation baseret på tillid og nærvær, hvor vi nysgerrigt går på opdagelse i din verden: 

 

 • Hvad er din historie? 

 • Hvad er dine overbevisninger og sandheder om dig selv og verden? 

 • Hvad er dine måder at interagere med andre mennesker på? 

 • Hvad er vigtigt for dig? 

 • Er der noget, der er større end dig? 

 • Hvilke ønsker har du for dit liv? 


Alt det kigger vi på, fordi et godt kendskab til dig selv, gør det langt lettere at forstå, hvorfor du er endt lige der, hvor du er - og hvordan du kommer et andet sted hen. Vi arbejder også dit selvværd, din selvaccept og din selvrespekt, fordi det at være sin egen bedste ven gør det så meget lettere at være menneske. 

Telefon: 42768643

E-mail: evastroem12@gmail.com

bottom of page