top of page

Behandlere

Vi er et fælleskab af behandlere med en bred vifte af kompetencer og arbejdsfelter. Vi har et fælles ønske om at hjælpe dig eller jer bedst muligt med lige netop det, du eller I ønsker sparring og hjælp til.

Et vellykket forløb kræver det rette match af behandler og derfor finder vi det vigtigt, at der er mulighed for at finde det rigtige valg til dig eller jer. 

Behandlere kristian lysdahl

Kristian Lysdahl

Ejer og adm. direktør for Terapeuterne i Mejlgade 46B.

Sexolog, par- og psykoterapeut M.P.F. 

Jeg har en passion for at støtte mennesker og par til et godt og meningsfyldt liv, uanset om udgangspunktet er:

 • Parret eller individets lyst til at finde og arbejde med egne indre ressourcer og eventuelle blokeringer, som spænder ben for at du/I kan nå ønsker og mål i livet gennem parterapi eller individuel psykoterapi

 • Stress og afvikling af den for dig eller din virksomhed

 • Personlige kriser i livet, vi kan alle blive udfordret på livets vej

 • Forstå og mærke din seksualitet og dine drifter, således du frit kan udtrykke og udleve dig som det seksuelle væsen vi alle er

 • Dig, som søger afklaring og ønsker at udvikle dig på et personligt plan.

Karina Ejgaard

Autoriseret psykolog. Ph.d. med speciale i kvindesygdomme.

Som psykolog har jeg dybtgående kendskab til, hvordan kroppen og psyken påvirker hinanden gensidigt, og hvordan dette samspil kan påvirke vores adfærd. Igennem samtale og forskellige andre psykologiske redskaber, bliver vi sammen klogere på, hvad det er, der er på spil for dig i dit liv, og hvad der skal til for at forandre eller give slip på det. Jeg kan hjælpe dig i forbindelse med bl.a.:

 • Stress og udbrændthed

 • Kroniske smerter og kronisk sygdom

 • Kvindesygdomme, f.eks. endometriose eller tidlig overgangsalder

 • Infertilitet/barnløshed/graviditet/efterfødsel

 • Meningsløshed

 • Bekymringer og tankemylder

 • Angst

 • Nedtrykthed og depression

behandlere Karina Ejgaard
Behandlere Connie Skammelsen

Connie Skammelsen

Registreret og certificeret individuel, par- og familie psykoterapeut & autoriseret traume og cancer sygeplejeske.

Føler du dig presset i din hverdag og mærker du følelsesmæssige udsving. Ked af det hed, vrede, dårlig samvittighed, små irritationer, som måske kan ende i konflikter. Savner du at blive mødt i et lyttende rum og samtidig opleve at komme igennem det svære og måske uoverskuelige? Følelser, tanker og kropslige fornemmelser har alle pulserende energi. Jeg vil sammen med dig holde fingeren på pulsen og støtte dig i en fremadgående proces. Jeg vil støtte dig i at skabe positiv forandring i hverdagen og i livet. 

Jeg kan hjælpe dig med: ​

- Parterapi

- Skilsmisse

- Sorg, ensomhed, svigt og tab

- PTSD

Hanayo A. Nielsen

Body SDS kropsterapeut elev

Body SDS  er en behandlingsmetode der ser på hele dig og som kan hjælpe dig fri fra fysiske og  psykiske smerter og problemer.

En elevbehandling er effektiv mod nakke, ryg, arme, led og hoftersmerter og problemer, samt behandling af piskesmæld og hjernertystelse. 

Herudover er behandlingsformen kendt for at skabe kontakt mellem krop og sind og kan dermed støtter dig i, at arbejde med angst og stress, gennem Body sds’s unikke behandlingssystem, der er en kombination og led bevægelse, blide skub og punkttryk. 

Body SDS kropsterapi kan også understøtte dig, der går eller har gået til kognitiv terapi, men føler det stadigvæk sidder i kroppen. 

Behandlere Hanayo A. Nielsen
Behandlere Tian Stephansen

Tian Stephansen

Psykolog

Jeg er normkritisk psykolog med praksis i Aarhus C. Kort sagt betyder det, at jeg gør mit mit bedste for at hjælpe dig til at blive fri fra sociale forventninger, der holder dig tilbage fra det liv du ønsker.

Måske du har fundet min side fordi du gerne vil finde en psykolog at starte terapi hos? Jeg er først og fremmest en psykolog til dig, der savner at være dig selv sammen med andre. Uanset om du kæmper med depression, angst, stress eller altid har haft svært ved at mærke hvem du er. 

Jeg har desuden særlig ekspertise indenfor LGBT+, minoriteter og identitet. Hvis du bakser med tanker og følelser omkring kønsidentitet og/eller seksualitet, så kan jeg hjælpe. 

Dorte Ravn

Certificeret coach, energipsykologisk terapeut & kæreligheds coach for singler

Hos mig tager både du og kærlighed et kvantespring.

Jeg er den kærlighedscoach, der hjælper dig fri af dine skjulte barrierer, så din drøm om kærlighed endelig kan blive til virkelighed.

Jeg er specialist i at finde og forløse de skjulte barrierer, der ubevidst skaber problemer i dit kærlighedsliv.

Det er mit mål at være et alternativ til den almindelige samtaleterapi, hvor du kan blive ved med at tale, uden nogensinde at få fat i den hukommelse, som ”dit ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

 

Jeg kan anbefale dig at starte med at booke min ”den røde tråd” minisession på 30 min.

Her undersøger vi på, hvorfor dit kærlighedsliv ser ud som det gør. Du får en større forståelse for de virkelige årsager hertil. Samtidigt taler vi om, hvordan du kan skabe varige forandringer og få din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelighed.

Behandlere Dorte Ravn
Behandlere Kristine Graugaard

Kristine Graugaard 

Psykolog

Jeg lægger vægt på hvad du som klient har behov for ifht. de problematikker du kommer med. Jeg trækker i mit arbejde på inspiration fra både den narrative, psykodynamiske og den relationelle tradition.

Jeg behandler primært mennesker med angst stress og depression, samt sorg og livskriser. For mig er det vigtigt at du som klient føler dig godt tilpas og at den gode behandlingsalliance kan danne rammen for at du som klient kan finde vejen fremad i dit liv.

Mette Akselsen

Psykolog

Telefon: 60 57 99 35

Email: metteakselsen@protonmail.com

Jeg tilbyder forskellige terapiforløb til dig, der enten ønsker at ’tage temperaturen’ på dit mentale helbred, eller som ønsker at behandle aktuelle symptomer. Jeg støtter dig i at genfinde eller vedligeholde et sundt og værdifuldt liv, hvor du selvkærligt kan passe på dig selv.

 

Jeg tilbyder individuelle forløb til dig som oplever overbelastning/stress, en hverdag med en masse bekymringer og overtænkning, manglende energi og overskud og/eller negative tanker om dig selv. Af særlige forløb tilbyder jeg også behandling til dig, som har været udsat for psykisk vold.

Jeg tilbyder også terapi til par og familier.

Behandlere Mette Akselsen
Behandlere Troels Therkelsen

Troels Therkelsen

Autoriseret Psykolog  

Telefon: 23 48 73 27

Email: troelstherkelsen@proton.me

Min terapeutiske tilgang handler om at udvikle en tillidsfuld og tryg relation som forudsætning for et samarbejde, der kan tage hånd om det, der opleves utrygt og truende.

 

I terapien vil der skabes rum for at gå på fælles opdagelse i tanker, følelser og oplevelser med henblik på at fremme en større forståelse og nye erkendelser. Det er formålet, at terapien bidrager til en bagvedliggende forståelse af problemstillingen samt forhold, der nærer og vedligeholder den. Og derved fremme nye handle og udviklingsmuligheder, som bidrager til et stærkere greb om egen tilværelse. I al sin enkelhed handler det om, at terapien skal kvalificere det enkelte menneske til at blive sin egen bedste terapeut.

Jeg behandler følgende:

angst, depression, stress, psykiske belastningsreaktioner og kriser.

Maria Eriksen

Rådgivning om kost og ernæring

Telefon: 27 64 77 25

Email: Mariaeriksen@dietplan.live

Jeg er prof. bachelor i global ernæring og sundhed og tilbyder vejledning til bedre ernæring og livstil, tilpasset dig og dine behov. Jeg arbejder med kostvejledning, vægttab og hjælp til en vedvarende sund livsstil.

Jeg tilbyder vejledning som primært er fokuseret på, hvordan klienter kan skabe vedvarende ændringer i deres livsstil, uden restriktioner og kalorietælling. 

 

Jeg giver en dybdegående vurdering af mine klienters nuværende livsstil, og giver konkrete forslag til, hvordan dette kan forbedres. 

Prisen varierer afhængig af forløb mellem: 350-550 kr. pr. person pr. samtale. 

Behandlere Maria Eriksen
Behandlere Eva Strøm

Eva Strøm

Registreret psykoterapeut 

Vi er alle mennesker i denne verden - og det kan være en både fantastisk og barsk omgang. Så hvordan er du mennesket i din verden? Er du kaptajnen? Eller er du faret vild, ramt, rystet - eller måske gået i stå? 

 

Jeg arbejder med mennesker, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. Det gør vi i en relation baseret på tillid og nærvær, hvor vi nysgerrigt går på opdagelse i din verden: 

Hvad er din historie? 

Hvad er vigtigt for dig? 

Er der noget, der er større end dig? 

Hvilke ønsker har du for dit liv? 

 

Alt det kigger vi på, fordi et godt kendskab til dig selv, gør det langt lettere at forstå, hvorfor du er endt lige der, hvor du er - og hvordan du kommer et andet sted hen. 

Sophie Buch

Psykolog og parterapeut

Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, cand.psych. Selvstændig psykolog med mange års erfaring i rådgivning og terapi. 

Der er særligt tre emner, der går igen i mit arbejde uanset, hvad henvendelsesårsagen er: 

 • Relationer – simpelthen fordi relationer betyder næsten alt for vores trivsel.

 • Emotioner – fordi kendskab til vores eget emotionelle indre landskab er afgørende for selvforståelse.

 • Selvværd – fordi når vi ved, at vi er værdige bare ved at VÆRE, så vil vi være meget mere kærlige ved os selv.

Behandlere Sophie Buch
bottom of page